Forside Information Bestilling Kontakt os Kort over markedspladsen Salgsbetingelser Album Lions Club Lystrup

Vi har i 2023 17 markeder. VI SES PÅ INGERSLEV BOULEVARD fra april til september.

Vi har nu haft 16 markeder, hvor vi har haft næsten udsolgt eller helt udsolgt. Så vi er tilbage til de tider, hvor det kan betale sig at være tidligt ude, dersom du gerne vil deltage i markedet på en bestemt dato. Vi er også tilbage til den tid, hvor alle, der dukker op på selve dagen omkring kl. 07:00 og stiller sig i kø, har kunnet få en stand. Dette var dog ikke tilfældet for markedet den 17. september, hvor der ingen stande var til dagens venteliste.

Har du ikke fået din faktura i løbet af 3 dage, så skriv til os lauge.dehn@lions-bagagerumsmarked.dk. Check lige spamfilter og/eller uønsket mail, da fakturaen kan være havnet der, før du skriver til mig.

VI UDLEJER IKKE BORDE OG/ELLER TØJSTATIVER. MAN SKAL SELV HAVE ALT MED, OG ALT SKAL MED DERFRA INCL. OVERSKUDSVARER OG EVT. AFFALD.

STANDENE MÅ IKKE VIDERESÆLGES ELLER VIDEREGIVES, MEN SKAL RETUR VIA LIONS. SE HJEMMESIDEN ELLER SPØRG OS. VI ANNULLERER OP TIL 8 DAGE FØR DET MARKED, SOM STANDEN ER TIL, OG PÅ SAMME MÅDE KAN MAN BYTTE. DETTE KOSTER ET GEBYR PÅ 75,00 PR. STAND, BÅDE VED BYTTE OG ANNULLERING MED PENGE RETUR.

Husk lige, at du først har en stand, når den er betalt. Skulle du mod forventning ikke have fået en faktura indenfor 8 dage, så skriv til os på mail.

Er der udsolgt, så kan der komme stande retur til os. De sælges via udbud på denne side. Vi har ikke nogen venteliste, som man kan komme på.

På dagen kan man blive skrevet på dagens venteliste. Dette sker på H32, hvor Lions vagterne i de gule veste/eller blå trøjer/jakker befinder sig. Ellers har vi ikke nogen venteliste. Vi møder kl. 07.00, og I bliver skrevet op i den rækkefølge, som I har ventet. Er der ledige stande, så bliver de fordelt med det samme. Stande, hvor der ikke dukker nogen op, bliver først fordelt senere til folk på dagens venteliste. Der har været stande på de fleste markeder, men nyt er det også, at der ikke har været den sædvanlige efterspørgsel efter stande på selve dagen.

Priser for hjørnestande for 2023.
Små hjørnestande koster kr. 300,-
Store hjørnestande koster kr. 450,-.
Ønsker du hjørnestand(e) skrives dette ønske på som besked til os.
Alle bestillinger bliver behandlet i den rækkefølge, som vi har modtaget dem i!
hjørnestande, dog flest store. De plejer at være udsolgt lang tid før markedet. Ønsker du en hjørnestand, så kan du blot angive dette på bestillingen, og du har også angive, hvilken du ønsker.
Vi ekspederer din bestilling, så hurtigt vi nu kan. HUSK lige, at man ikke har en stand, før man har modtaget en faktura og har betalt den indenfor fristen.
Når du har betalt, så sender vi dig en kvittering, der skal medbringes på markedsdagen, og som skal forevises, dersom der opstår nogle tvivlsspørgsmål.

Lauge Dehn
Bagagerumsudvalget.
Lions Club Lystrup

Vær lige opmærksom på, at parkeringsforholdene er ændrede. Hovedparten af pladserne i nærheden er blevet betalingspladser, men prisen er heldigvis kun kr. 5,00 pr. time om søndagen. Husk at betale, så du ikke risikerer en afgift. Husk, at der også skal betales for en trailer. Nærmeste P-automat er på Ingerslevs Torv.

Ledige stande:


24. september 2023 - årets sidste marked. Udsolgt.Ønsker du en bestemt stand, så skriv det i feltet "Andet", og jeg opfylder alle de ønsker, som det er mig muligt!
Bestilling af stadeplads 7,5 - 10 m2 250 kr. 12 - 15 m2 375 kr.

Søndag den antal   Små Store   Lions bemærkninger
24. sept. 2023
i alt kr.

Jeg har gennemlæst og forstået salgsbetingelserne. Jeg er klar over, at stadepladser på bagagerumsmarkedet alene må anvendes af private til salg af deres egne brugte ejendele. Jeg er også klar over, at selvstændige erhvervsdrivende med bevilling til handel med brugte genstande samt kræmmere ikke må foretage nogen form for salg ved bagagerumsmarkedet.

Navn:
Adresse:
Postnr.:
By:
Telefon:
Mobiltelefon:
E-Mail:
Andet: