Forside Information Bestilling Kontakt os Kort over markedspladsen Salgsbetingelser Album Lions Club Lystrup

Kære alle,

Vi fik lov til at afholde 2 markedsdage i 2020, nemlig den 17. maj og den 7. juni, og det blev desværre alt for 2020, idet vi hermed aflyser de sidste 3 planlagte markeder, der skulle finde sted den 20. september, den 27. september og den 4. oktober.

 

Vi havde alle i Lions Club Lystrup håbet på en bedre sæson for bagagerumsmarkederne, men sådan skulle det ikke blive.

 

Vi har med bekymring fulgt det stigende antal af Covid-19 smittede, og tallet har været stigende hele denne uge, og i dag torsdag den 10. september nåede det op på 317.

 

Vi har forsøgt alt, hvad vi kan gøre for at få lov til at afholde markeder. Jeg havde håbet på, at der kom en åbning i forbindelse med forhandlingerne om udvidelse af det antal, som man må samle til sportsbegivenheder, hvor antallet steg ganske betragteligt. Der forhandles stadig om ekstra tilskuere til koncerter og lignende, men der er ikke kommet nogen ændringer, og jeg er 100 % sikker på, at vi ikke lovligt kan afholde markeder i resten af 2020. Og derfor aflyser vi allerede nu de sidste 3 markeder.

 

Vi skal kunne være 1000 personer til stede på Ingerslevs Boulevard på samme tid. Ca. 350 på standene incl. alle jer, kaffebarens personale og os Lions, og så var der plads til 650 gæster ad gangen, hvilket passede fint på de første 2 markeder. MEN det bliver der ikke åbnet for med det nuværende smittetryk.

 

Vi har igen checket med alle myndigheder, og ifølge politiet så kan vi afholde marked, når vi blot sørger for, at der ikke er mere end 100 personer på pladsen samtidig. Og det er umuligt i en by som Aarhus.

 

Jeg vil gerne takke jer alle for jeres tålmodighed med mig og alle andre Lions. Vi har aldrig prøvet noget lignende, og jeg håber ikke, at det kommer til at gentage sig nogensinde.

 

Så resten af markederne i 2020 er aflyst.